Na 10 minuten was het Wesepe die brutaal de leiding nam. 0-1. Maar arbiter Coraklar uit Apeldoorn keurde deze terecht af wegens buitenspel. De ploeg van trainer Haluk Aydogan was hierdoor wakker geschud en in de 25e minuut was het de snelle DC Mekking die een te korte pass vanaf links onderschepte en de doelman fraai omspeelde en de 1-0 binnen tikte. Alweer zijn 7e doelpunt van deze competitie. Hierna was het middenvelder Alesio Troncia die de 2-0 moest maken maar miste jammerlijk. Tot aan de rust gebeurde er niets spannends meer.
Na de rust gingen de Tricololes op zoek naar meer. Vele kansen werden gecreëerd en Leroy Fernandes vergat enkele malen de trekker over te halen. Op aangeven van DC in de 55e minuut was het Leroy Fernandes die teruglegde op Fabian Kruize en deze schoot onberispelijk hard vanaf de 11 meter binnen. De vlam bij Wesepe was eruit en de enkele kansen die ze nog wel kregen werden door ‘good-old’ doelman Roberto Essers gepareerd.
Een gemiddelde en zakelijke 2-0 overwinning die hoger uit had mogen vallen volgens trainer Aydogan. Het vizier moet scherper en de duels met wat meer beleving. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Mariënheem. Aanvang 14.00 uur op sportpark ‘t Aspel in Mariënheem.
Op de hoogte van al het sportnieuws uit de regio Deventer? Volg het grootste sportplatform van de Stedendriehoek op zowel Twitter, Facebook als Instagram!