Op 22 mei werd Idzes al gepresenteerd als nieuwste aanwinst van GA Eagles, tijdens de uitzending van ‘KowetKijkenXXL’. Echter was er een probleem: de zaakwaarnemer van de 20-jarige speler  verzuimde zijn contract bij FC Eindhoven op te zeggen. Clubs dienen dit te doen voor 1 april, waar spelers tot 15 mei de tijd hebben. Hierdoor stond de Brabantse club formeel gezien in zijn recht om Idzes nog een jaar langer in de lichtstad te houden.

Echter zijn de contractuele plooien, die eerder in de weg zouden staan, nu gladgestreken en mag Idzes zich nu definitief speler van Go Ahead Eagles noemen. “Eigenlijk besef ik nog niet helemaal dat het rond is. Waarschijnlijk komt dat besef pas écht als ik later deze week in Terwolde op het trainingsveld sta. Elke keer als ik de voorbije maanden op bezoek was in Deventer, hield ik een goed gevoel over aan de club. Het bevestigde voor mij telkens weer dat ik de juiste keuze had gemaakt om voor Go Ahead Eagles te kiezen”, aldus Idzes in een korte reactie.

Het was voor de jonge middenvelder geen gemakkelijke tijd: “Maar ik wist dat ik positief moest blijven. In negativiteit hangen werkt sowieso niet. Daarom heb ik altijd voor honderd procent geloof gehouden in een goede afloop. Ik ben niet iemand die de hoop zomaar opgeeft, dat zit ook niet in mijn spel als voetballer. Ik kan niet wachten om te beginnen!” Aldus Idzes.

In navolging van de transfer naar ‘Kowet’ werd de onderstaande video gemaakt door Deventer club in samenwerking met Rocketboys.