Dinsdag 30 juni
Dinsdagochtend is het bewolkt. Het is vaak droog, maar af en toe kan wel een lichte bui voorkomen. Dinsdagmiddag wordt het bewolkt met droge perioden en af en toe wat regen. Het wordt 19-20 graden. Daarmee is het een graadje koeler dan normaal. Er staat een matige, soms vrij krachtige zuidwestenwind.

In de avond zijn er periodes met regen en motregen. De wind neemt iets van kracht af, maar gaat niet liggen. In de nacht van dinsdag op woensdag neemt de neerslag toe en gaat het vaker en harder regenen. De regen gaat samen met zachte lucht, de temperatuur is rond de 14 graden.

Woensdag 1 juli
Woensdag is het in de ochtend grijs en nat en kan het de hele ochtend regenen. Ook is er kans op een paar stevige buien waardoor het kan stortregenen. Daarbij is kans op onweer en windstoten. In de middag blijft het grijs met regen, de temperatuur is dan ongeveer 22 graden. De wind is zuidwestelijk en matig.

Woensdagavond neemt de neerslag verder af en zijn er nog een paar buien. In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt.