Op Bussloo ligt immers de mooiste Minigolfbaan van Nederland volgens initiatiefnemer Sietse. Tienduizenden liefhebbers van Minigolf, vaak door de professionele spelers Adventure Golf genoemd, ontvangen ze ieder jaar op de prachtige locatie. Het enige wat nog mist is een echte Minigolf vereniging. En die komt er vanaf mei aanstaande.

Gezond buiten bezig zijn is in deze gekke tijd meer dan ooit aan de orde van de dag. Minigolf is een laagdrempelige en gezellige sport voor jong en oud. Over het hele land zijn er Minigolf clubs actief. Natuurlijk voor de gezelligheid, maar er worden ook vele wedstrijden georganiseerd. De 18 holes Minigolfbaan van Bussloo is de eerste door de Nederlandse Minigolf Bond erkende wedstrijdbaan. Inwoner van Apeldoorn en initiatiefnemer Sietse is zelf jarenlang actief door heel Nederland in de Minigolfwereld. “Ik wil vooral dat leden zich kunnen vermaken op het prachtige Minigolf parcours van Bussloo. Met uitzicht over het meer en de gezelligheid in en om het clubhuis op Bussloo is dit een droomlocatie voor de Minigolfclub.” Aldus Sietse. 

Open dag Minigolf Club Bussloo 

Op zondag 18 april van 10.00 tot 13.00 uur is iedere geïnteresseerde welkom voor de open dag van Minigolf Club Bussloo. Er kan kennis gemaakt worden met de club, het parcours en natuurlijk kan er gespeeld worden.

Er zullen leden van de Nederlandse Minigolf Bond aanwezig zijn om spelregels uit te leggen en vragen te beantwoorden. Vanaf mei zal de vereniging officieel starten. Iedereen die lid wordt van Minigolf Club Bussloo voor één mei a.s. krijgt een korting van maar liefst €50,- op het  jaarlidmaatschapsbedrag van €125,- per jaar. 

Aanmelden voor de open dag is gratis en kan door een e-mail te sturen naar pr@minigolfbond.nl 

Meer informatie kan gevonden worden op www.pitchputtbussloo.nl/minigolf-club/