Iedereen kan hardlopen, jong, oud, man of vrouw. In de afgelopen jaren zijn meer dan 200 renners je voorgegaan in het volgen van de loopcursus bij ABS. Hardlopen in een groep is net even ‘die stok achter de deur’ om erop uit te gaan of om meer van jezelf te vergen. Daarbij staat bij ABS hardlopen gezelligheid en een goede conditie in de trainingen voorop.

In 24 trainingen gedurende 12 weken worden de deelnemers gecoacht, ondersteund en gemotiveerd. Na deze 12 weken sluiten we af met een 5 km loop, voor ieder in eigen tempo!

De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. De trainers besteden veel aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. De kosten bedragen € 50,–. Wie daarna direct lid blijft van ABS Trimmen betaalt de eerste 2 maanden geen contributie. Ben je al lid van ABS Trimmen en wil je na een blessure weer opstarten, dan betaal je maar € 35,–.

Loop je al minimaal 5 km? Dan kun je instromen in één van de hardloopgroepen van ABS. Elke hardloopgroep heeft een eigen identiteit. Meer informatie vind je in het overzicht van alle trainingen op de website: www.trimmen.absbathmen.nl.