Een van de gulle gevers is Barend Nijeholt uit het Zuid-Limburgse plaatsje Spaubeek. “Begin jaren ‘80 woonde ik in Schalkhaar en heb ik jarenlang een seizoenkaart van Go Ahead Eagles gehad. Na mijn verhuizing naar eerst Nijmegen en later Zuid-Limburg heb ik vervolgens lange tijd geen wedstrijden meer in De Adelaarshorst bezocht. Sinds de promotie van Go Ahead Eagles in 2013 heb ik echter weer onafgebroken een seizoenkaart van de club. Ook mijn drie kinderen, die allen lid zijn van de Kidsclub, neem ik wel eens mee naar een wedstrijd.”

Seizoenskaarten als losse dagkaarten

Geïnspireerd door het initiatief van een aantal profvoetballers in Europa wilde Barend iets extra doen voor Go Ahead Eagles en zijn mede-supporters. “Naast de verlenging van mijn eigen seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 – Full Support uiteraard – wilde ik de club graag nog meer steunen door drie extra seizoenkaarten aan te schaffen. Het is daarbij mijn uitdrukkelijke wens dat de seizoenkaarten terecht komen bij supporters die voor de aankomende jaargang zelf geen seizoenkaart aan kunnen schaffen.”

Alle geschonken seizoenkaarten worden in het seizoen 2020/2021 per thuiswedstrijd ingezet als losse dagkaarten voor supporters die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Op deze manier kunnen zij – vanaf het moment dat voetballen voor publiek weer is toegestaan – ook in de aankomende voetbaljaargang een wedstrijd in De Adelaarshorst bezoeken.

Grolsch MVO seats

Een steuntje in de rug biedt Go Ahead Eagles in samenwerking met Grolsch ook door het beschikbaar stellen van de Grolsch MVO Seats. Afgelopen seizoen zijn heel veel supporters blij gemaakt door een wedstrijd te bekijken vanaf een Grolsch MVO Seat op de Hoofdtribune van De Adelaarshorst en ook in het seizoen 2020/2021 zetten Go Ahead Eagles en Grolsch deze stoelen volledig in voor projecten van allerlei sociaal-maatschappelijke organisaties waarmee de club samenwerkt, zoals de Voedselbank.