Feestelijke vlaggenparade  

Vrijdag 18 oktober beleeft Colmschate haar officiële openingsmoment in aanwezigheid van de burgemeester, tijdens de koopavond. Zijn druk op de knop vormt het startsein voor een feestelijke vlaggenparadeaangevoerd door opvallende, levensgrote steltlopers. Een visueel én muzikaal spektakel dat je niet mag missen! 

Spectaculaire muzikale openingsshow  

Na aankomst van de feestelijke parade is het moment aangebroken voor de spectaculaire muzikale opening van het winkelcentrum. Onder begeleiding van zangeres Alma Nietoen vele andere muzikale talenten zetten we gezamenlijk ons eigen Colmschate lied Alltogether now’ in als ultiem teken van saamhorigheid. 

Perfect begin van dag 

Ook op zaterdag 19 oktober valt er de hele dag nog van alles te beleven. Neem voor een perfect begin van de dag plaats aan een van de vele lange tafels die in het centrum zijn geplaatst, maak gezellig een praatje met degene naast je en geniet samen van een heerlijk luxe ontbijt. 

Unieke interactieve bingo 

In de middag is het tijd voor een bingo zoals je nog nooit hebt meegemaakt: de interactieve bingo van ColmschateHier geen saaie getallen die één voor één worden omgeroepen, maar een heus spektakel voor je ogen én oren. Kijk en luister naar de diverse getallen, speciale effecten, tunes, dansjeslive performances en bekende nummers en streep door wat je hoort, ziet en meemaakt. Natuurlijk zijn er prachtige prijzen die je kunt winnen. 

Wijnreis rond de wereld 

Aan het einde van de middag wordt het feestelijke openingsweekend afgesloten met een bijzondere wijnproeverij. Proef de heerlijke wijnen uit diverse bekende wijnlanden en -streken. Voor iedere deelnemer staat een wijnglas klaar waarmee je zelf langs de verschillende landen stands kunt gaan om te proeven. Een gezellige afsluiting waarbij we gezamenlijk proosten! 

Win een jaar lang gratis autorijden 

Als je ook mee wilt lopen met de feestelijke openingsparade, aan wilt schuiven bij het heerlijke ontbijt én mee wilt proosten tijdens de bijzondere wijnproeverij, dan kun je je aanmelden viawww.feest.colmschate.comBovendien maak je dan ook nog eens kans op een fantastische prijs: onder alle deelnemers aan het openingsfeest wordt namelijk, in samenwerking met Herwers Hyundai Deventer, een jaar lang gratis autorijden* verloot! (zie de voorwaarden op www.colmschate.com)