Goede sport info gezocht

Goede sport info gezocht

Beeldmateriaal door: Drtv

Wij van @DrtvSport zijn op zoek naar tipgevers, schrijvers, clubwatchers die ons willen tippen en helpen. Samen kunnen we alle sportclubs van Deventer één podium bieden om alle nieuws te bundelen.

Aan het einde van het afgelopen seizoen zag je al vele clubverslagen voorbij komen. Atletiek, snelwandelen, volleybal, aangepaste sporten, voetbal, cricket, hockey, roeien, noem maar op.

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club, wil jij jouw club ook in de schijnwerpers. Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten het op hét sportplatform van Deventer.

Eén site met alle gegevens, uitslagen, achtergrondverhalen en nieuws. Help ons mee jouw club te presenteren!
Tip ons via: (klik op de onderstaande linkje op doorverwezen te worden)
WEBSITE
TWITTER
FACEBOOK
MAIL

Alle sportclubs uit de gemeente Deventer zijn inmiddels aangeschreven, diverse verenigingen hebben positief gereageerd en de eerste berichten komen ook binnen. Deze worden door de fanatieke redactie vlot omgezet in artikelen op de nieuwspagina van DeventerRTV, neem gerust een kijkje onder de button ‘Sport’.

Weet jij binnen jouw vereniging iemand die dat zou willen oppakken, breng haar of hem dan in contact met de sportredactie. De eindredactie van @DrtvSport is in handen van Erik van Luttikhuizen en Milan Keskin. Je kunt deze  heren van DeventerRTV bereiken via het mailadres:  sport@deventerrtv.nl

Voor vragen, tips of ander contact zijn de heren van de eindredactie ook bereikbaar via hun privénummers:
Erik van Luttikhuizen 06 42 33 01 33
Milan Keskin                06 40 95 35 93

Verslaggevers @DrtvSport gezocht!

Onze frequenties

Radio:

  • Ether: 107.3 fm
  • Ziggo: 104.1 fm

TV:

  • Ziggo: Kanaal 40
  • KPN: 1314

Recente Tweets

Sponsor van de maand