BAKX
Voor beste speler van de eerste periode waren twee Eagles spelers genomineerd. Richard van der Venne en de winnaar Istvan Bakx. Bakx ontving de meeste publieksstemmen en krijgt de daarbij gehorende bronzen schaal uitgereikt voorafgaand aan het thuisduel tegen FC Dordrecht. Ook Mario Engels en Niek Vossebelt waren genomineerd voor deze ‘periode titel’.VERHULST
Als beste doelman is Hobie Verhulst gekozen, hij was genomineerd samen met Nick Olij en Roy Kortsmit. De Amsterdamse sluitpost van GA Eagles won uiteindelijk, mede doordat hij de minst gepasseerde sluitpost is in de eerste periode.

STEGEMAN
De naam van John Stegeman kwam bijna wekelijks voorbij als beste coach, zijn uitverkiezing is het minst verrassend. De oefenmeester in Deventer werd verkozen door de anvoerders en coaches van alle eerste divisieclubs als beste coach van de eerste periode.

TALENT EN TOPSCHUTTER
De twee overgebleven prijzen vielen in handen van Ferdy Druijf. Het AZ talent is door de trainers en aanvoerders uit de Eerste Divisie verkozen tot Beste Talent van de eerste periode. De spits van Jong AZ was al zeker van een Bronzen Kampioensschild voor het topscorerschap, maar krijgt er na zijn sterke seizoensstart dus twee uitgereikt.