De eerstvolgende thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles mag met recht een topaffiche genoemd worden. Op vrijdag 12 maart staat het team van Kees van Wonderen in De Adelaarshorst namelijk tegenover SC Cambuur. Een wedstrijd waarbij de match experience zo maximaal mogelijk bij seizoenkaarthouders thuis wordt gebracht met een rood-gele voetbalquiz én een thuisblijfpakket. 

Het is geen geheim als Go Ahead verteld dat zij de supporters enorm missen in De Adelaarshorst. Vandaar dat Kippenhok en Deventer Voetbal Quiz op 12 maart exclusief voor seizoenkaarthouders een voetbalquiz organiseren. Op deze manier wil de club een gezamenlijk moment van verbondenheid creëren in aanloop naar het thuisduel met SC Cambuur. Om vervolgens gesterkt door jullie steun op afstand de strijd aan te gaan met de huidige lijstaanvoerder. 

Wat houdt de voetbalquiz in?

Verbondenheid, eeuwige roem, leuke prijzen en een ‘must see’ voor de echte Eagles-fan. Dat is waar het op 12 maart om draait bij de digitale voetbalquiz, die om 19:30 uur begint en om 20:50 uur eindigt. De presentatie is in handen van Roy Beumer en Sjors Brugge; de vragen worden onder andere aan de hand van video’s gesteld door spelers, stafleden en diverse Eagles die rond (thuis)wedstrijden betrokken zijn bij de club. Vragen die gesteld worden vanaf bekend terrein en over uiteenlopende (rood-gele) onderwerpen gaan. De winnaar van de voetbalquiz wordt tijdens de rust van Go Ahead Eagles – SC Cambuur bekend gemaakt. 

Deelname aan de voetbalquiz is gratis voor seizoenkaarthouders, die zich echter wel hier vooraf dienen aan te melden. Je ontvangt vervolgens per mail verdere informatie over je deelname. Vanzelfsprekend zijn een stabiele internetverbinding en een goed functionerende telefoon, laptop, computer en/of tablet essentieel om de clubquiz te spelen. Je hebt een presentatiescherm en een antwoordscherm nodig. 

Thuisblijfpakket

Om de match experience op 12 maart compleet te maken, is het mogelijk om in aanvulling op de voetbalquiz hier voor € 10,- een thuisblijfpakket aan te schaffen. De inhoud van het thuisblijfpakket is eveneens op deze link te vinden en is samengesteld door Jumbo. Het bestellen van een thuisblijfpakket kan tot en met zondag 7 maart. 

De bezorging van alle thuisblijfpakketten vindt aankomende week plaats (mits je woonplaats valt onder het ‘uitloopgebied’ van Kippenhok). Supporters die een thuisblijfpakket hebben besteld, worden persoonlijk benaderd over de bezorging.