Kijkcijferhit

Afgelopen weken werd #KowetKijken uitgezonden, wat een regelrechte kijkcijferhit was. Duizenden supporters van de club keken naar legendarische Eagles-wedstrijden zoals FC Volendam – Thuis (Play-Offs 2013), PEC Zwolle – Thuis (Eredivisie 2013) en Ferencváros – Thuis (Europa League 2015).

#KowetKijken XXL

Nu gaat de club een stap verder. Op vrijdagavond 22 mei (exact vier jaar na de laatste promotie) wordt #KowetKijken XXL uitgezonden op het YouTube-kanaal van Go Ahead Eagles en bij Drtv op haar televisiezender (Ziggo: 40, KPN: 1314).

Tijdens deze uitzending worden er wedstrijdbeelden uitgezonden die slechts één keer of zelfs nooit eerder vertoond zijn. Ook is er een Kowet Kennisquiz, een grote verloting met verschillende prijzen zoals een shirt naar keuze uit de verschillende decors van Kowet Kijken of Matchworn thuisshirts van spelers naar keuze. Daarnaast zal trainer Kees van Wonderen zijn eerste tv-optreden doen als trainer van Go Ahead Eagles. Er kunnen vragen gesteld worden aan hem door een mail te sturen naar info@ga-eagles.nl onder vermelding van ‘Vraag het Kees’. Ook meldt de club dat zij twee aangename verrassingen hebben voor de kijkers.

Borrelbox

Om de stadionsfeer in huis te halen, heeft Bekedam Food & Events voor deze uitzending een ‘Go Ahead Eagles Borrelbox’ samengesteld. Zo proef je de sfeer én smaak van de Adelaarshorst. De borrelbox kan besteld worden via www.bekedam-events.nl.  Elke vijf euro wordt gedoneerd aan de club.

Kaartjes

Kaartjes kunnen gekocht worden via www.voetbal.iticketsro.com.  Ook is het mogelijk om kaartjes te kopen via WhatsApp. Je moet dan alleen het nummer 0682222375 toe te voegen als contact en een appje te sturen met je naam, aantal kaarten, vak en e-mailadres. Daarna ontvang je een Tikkie en ontvang je na betaling de kaarten per mail.

Elk ticket is een lot voor de loterij en deelnamebewijs voor de Kowet Kennisquiz.

Uitzending

De uitzending #KowetKijkenXXL is aanstaande vrijdag 22 mei te zien via hun YouTube kanaal en op Drtv haar televisiezender. (Ziggo: 40, KPN: 1314).