Wullems werd halverwege het seizoen 1982/1983 hoofdtrainer van Go Ahead Eagles, nadat de ploeg slechts één punt had gepakt uit de eerste zes wedstrijden na de winterstop. Degradatie uit de Eredivisie leek onafwendbaar, maar de eerste wedstrijd onder Henk Wullems werd met 5-1 gewonnen van NEC. Het was de eerste stap op weg naar lijfsbehoud. Onder Wullems won Go Ahead Eagles alle zes thuisduels, waardoor de club uiteindelijk op een twaalfde plaats eindigde met 29 punten uit 34 wedstrijden. 

Boven verwachting

Met Henk Wullems aan het roer presteerde Go Ahead Eagles in het daaropvolgende seizoen boven verwachting in de Eredivisie. Met 27 punten uit 23 duels bezette de ploeg op een gegeven moment zelfs de vijfde plaats op de ranglijst. Uiteindelijk eindigde Go Ahead Eagles in het seizoen 1983/1984 op een elfde positie met 32 punten uit 34 duels. 

In voetbaljaargang 1984/1985 was Go Ahead Eagles onder Henk Wullems Europees actief in de Intertotocompetitie, waarin Standard Luik, Odense BK en Eintracht Braunschweig de tegenstanders waren. In januari maakte Wullems bekend dat hij aan het einde van het seizoen afscheid zou nemen van Go Ahead Eagles, dat zich met 28 punten uit 34 wedstrijden wederom wist te handhaven in de Eredivisie. 

KNVB Beker

Naast Go Ahead Eagles trainde Henk Wullems diverse andere clubs en vertegenwoordigende elftallen in binnen- en buitenland. Met NAC Breda won hij in 1973 de KNVB beker. Go Ahead Eagles wenst de familie, vrienden en naasten van Henk Wullems veel sterkte met dit verlies.