Na de beide dubbelspelen en het eerste mannenenkel keek IJsselstad al tegen een 0-3 achterstand aan. In de damesenkels kwamen de Deventenaren dicht bij een overwinning, maar Amanda Foss en Esmee van den Beld moesten na respectievelijk drie en twee spannende games toch hun meerdere erkennen in de tegenstander. Uiteindelijk leverde de laatste wedstrijd nog een puntje op voor de thuisploeg. Volgende week staat voor IJsselstad de uitwedstrijd tegen Elo United 2 uit Hengelo op het programma.

Het tweede team van IJsselstad, uitkomend in de vierde divisie, verloor eveneens de eerste wedstrijd. In Wierden werd het vrijdagavond 5-3 voor BC Flits 2. Voor IJsselstad wonnen Wouter Kant en Jasper Buinink het mannendubbel. Somrak Doornebosch won zowel zijn mannenenkel als het gemengd dubbel met Lisa van Gemert. IJsselstad 2 neemt het volgende week thuis in sporthal De Kroon op tegen BC Go! 3 uit Groningen.

Meer succes was er voor IJsselstad 3. Zij wonnen zaterdag thuis het openingsduel in de zesde divisie tegen BC Sjuttol Geesteren met 7-1. Daan Eshuis / Erwin Bezembinder en Marlieke Oude Nijhuis / Anne Eshuis wonnen soeverein de dubbelspelen. Alle vier wonnen ze vervolgens ook het enkelspel. De punten in de mixen werden gedeeld. Alleen het eerste gemengd dubbel ging naar de uitploeg. Volgende wek speelt IJsselstad 3 opnieuw thuis, dan tegen BC Reflex uit Nijverdal.