Beleid, knelpunten en succesverhalen

In het webinar komt het beleid van de gemeente aan bod en delen vier organisaties uit verschillende sectoren hun ervaringen, knelpunten, goede tips en succesverhalen. Deventer Doet laat zien welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning bij digitale ontmoetingen, maar ook bij financiële, bestuurlijke of organisatorische vraagstukken. Aanwezige luisteraars kunnen vragen stellen tijdens het gesprek vragen stellen aan de sprekers. Directeur Rob de Jong van Deventer Doet legt uit: “Met dit webinar ondersteunen we vrijwilligersorganisaties. Door informatie te bundelen en te leren van elkaars ervaringen hoeven we niet allemaal het wiel zelf uit te vinden. Samen staan we sterk.”

Sprekers

Sprekers op het webinar zijn: wethouder Rob de Geest en programmamanager Remco Greven van de gemeente Deventer, Robert Berends van Sportclub Deventer, Kelly Hammer van het Burgerweeshuis, Oguzhan Akdemir van de Centrum Moskee en Catrien den Exter van den Brink van de Raambuurtvereniging. 

Het webinar is op donderdag 29 oktober van 15.00 tot 16.30 uur. Geïnteresseerden kunnen het webinar volgen door zich op te geven via https://www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Doet/forms/394.