Denk dan eens aan een cultureel doel zoals bijvoorbeeld een Crowdfunding bij Voor de Kunst waar cultuurmakers hun project financieel proberen te onderbouwen. Leuke start-ups, serieuze oproepen om ondersteuning en andere actiecampagnes vind je op de website www.voordekunst.nl/ontdek. 

Eén van die campagnes is ‘Help mijn concertseries erdoor’ (www.voordekunst.nl/projecten/11195-help-mijn-concertseries-erdoor-1) waarin concertorganisator Jurgen van der Ent een donatie vraagt om zodoende zijn concertseries op vijf verschillende locaties, waarvan één hier in de buurt, doorgang te kunnen laten vinden in deze Corona-tijd. Prachtige concerten die nu zonder extra financiële middelen niet te realiseren zijn en daardoor zouden moeten worden uitgesteld. 

Bekijk zijn filmpje en zijn campagne-pagina en doneer mee waardoor u het culturele leven in uw omgeving een extra boost geeft. En krijg bij een bepaalde hoogte van uw donatie er ook nog wat voor terug! 

Dus geef het geld nu eens niet uit aan dingen die je toch niet nodig hebt, maar ondersteun de cultuur via Voor de Kunst en steun de actie van Jurgen via www.voordekunst.nl/projecten/11195-help-mijn-concertseries-erdoor-1