Speciaal voor de feestelijke decembermaand worden er ook kleinere en aantrekkelijk geprijsde kunstwerken geëxposeerd. Zeer geschikt om cadeau te geven!

“Zien voorbij de buitenkant”
De schilderijen van Ank kenmerken zich door de kleurnuances. Haar werk kan krachtig van kleur zijn, maar ook verstild, transparant en gelaagd.
In haar atelier volgt Ank een proces van experimenteren, verwonderen en zoeken naar de essentie.
Ze wordt geïnspireerd door de natuur met haar kleuren, lijnen en structuren en de foto’s die ze daarvan maakt. Daarnaast vindt ze inspiratie in literatuur, innerlijke beelden en poëzie. Haar materiaalgebruik, zoals olieverf, acrylverf, vulmiddelen, inkt, krijt, houtskool en potlood versterkt de diversiteit in haar werk. Behalve schilderijen maakt ze ook spontane abstracte tekeningen en werkt ze op plexiglas.

Review van een bezoeker:
Het werk van Ank kenmerkt zich door diversiteit. Haar veelal intuïtieve en verschillende werken kennen een mooie gelaagdheid en laten aan de kijker over wat je ziet. Er zit een verrassende diepgang in haar werk die enerzijds raakt aan kwetsbaarheid en anderzijds aan kracht.

Van 3 december 2020 tot en met 9 januari 2021 zijn bezoekers van harte welkom om deze sfeervolle expositie vrijblijvend te bekijken bij:
galerie DNA, Golstraat 9 te Deventer of neem een kijkje op de website: www.galeriedna.nl Open op do. t/m za. 12.00 – 16.00 uur en alle (koop)zondagen in december + 3 januari 2021