Het was voor de Gezalle het eerste thuisduel van het seizoen en tevens het eerste duel in het nieuwe tenue van hoofdsponsor ‘De Printhut’. De thuisclub speelden, net als vorige week, wederom tegen een nieuwe en daarmee voor de Deventenaren onbekende tegenstander in poule 4H, namelijk GFC uit Goor.

De wedstrijd verliep tam en gezapig, toch liet De Gazelle het betere spel zien door veel in balbezit te zijn en veelal op de helft van de tegenstander te spelen. GFC deelde af en toe wat speldenprikjes uit, toch was het De Gazelle die er met de winst van door ging door in de 80ste minuut te scoren.

Jarayno Eisvelt kwam goed door op rechts en gaf een scherpe voorzet op Sven Raats, die op zijn beurt de bal met zijn grote teen nog een tikkie kon geven en de bal hiermee in de verre hoek binnen liet rollen. GFC probeerde erna nog wel druk te zetten, echter was dit voor hen tevergeefs.

Drie punten werden op deze zonnige middag binnengehaald door het team van trainer Joost ter Stege. Op naar volgende week, waar Raalte in een uitduel op zijn team wacht.

Dirk Jan Uenk

 

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club, wil jij jouw club ook in de schijnwerpers. Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten het op hét sportplatform van Deventer.

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher