De Skillgames is een voetbalspelcircuit dat een bezoek brengt aan alle deelnemende teams. Hiermee kunnen punten worden behaald waarvan uiteindelijk een ranglijst wordt gemaakt. Op zondag 30 mei was het de beurt aan Go Ahead Eagles op de velden van DVV Go-Ahead. Op een zonovergoten dag deden de spelers – onderverdeeld in twee groepen – enorm hun best om een zo hoog mogelijke score te behalen. Het belangrijkste was echter het plezier en de opluchting dat er eindelijk weer eens iets samen gedaan kon worden. 

De onderdelen waren: het gatendoek, voetbalcurling, de bal uit de lucht in een ton mikken, een tweetal dribbelcircuits en een voetbalquiz met vijf vragen over Go Ahead Eagles. Opvallend was dat bij het laatste onderdeel beide groepen alle vragen goed hadden! Een bewijs dat er onder de spelers een groot aantal echte fans zit. Deze kennis heeft zeker bijgedragen aan de hoge totaalscore van 35 punten, slechts drie punten minder dan SC Heerenveen, de huidige koploper. Een tweede plek om trots op te zijn!

 
Het seizoen krijgt op zondag 20 juni nog een leuk slotakkoord in de vorm van een mini-toernooi met de G-teams van FC Emmen, FC Groningen, SC Heerenveen en Go Ahead Eagles in het stadion van FC Emmen. Verder goed nieuws voor de spelers: zij mogen allemaal hun ‘contract’ met één jaar verlengen en zijn daarmee verzekerd van een nieuw seizoen in de Bijzondere Eredivisie!