Vanaf het begin was TKA dreigend via Emre Akcagoz en Evrin Cetin. Lang duurde dit evenwel niet. De thuisploeg nam steeds meer de touwtjes in handen. Een prachtig schot van Tim Evers ging rakelings naast en een voorzet van Max Smaal werd van de doellijn gehaald door een verdediger.

Er kwam steeds meer druk van de thuisploeg en TKA loerde op de counter. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Toen in de 26ste minuut de verdediging van s v Twello niet resoluut ingreep kon Evrin Cetin zo maar 0-1 scoren. Kort daarna schoot Tim Evers op de paal. De bal kwam voor de voeten van Max Smaal en de 1-1 stond op het scorebord. De periode daarna was puur voor de thuisploeg. Tim Evers verscheen oog in oog met keeper Alpay Yuzgec maar deze redde knap. Even later krulde Max Smaal de bal over de keeper heen maar ging de bal net naast. Ruststand 1-1. De thuisploeg had verzuimd afstand te nemen van TKA.

Direct na rust krulde Emre Akcagoz de bal boven in de hoek, maar keeper Jay Koster redde goed. Daarna was s v Twello weer aan de beurt. De kansen werden niet verzilverd. In de 65ste minuut gaf Jorden Roeterd een sublieme pass op Max Smaal 2-1. Nu had de thuisploeg door moeten drukken. De wedstrijd op slot moeten gooien. Een heel aantal kansen om te scoren maar de scherpte ontbrak. In de 73ste minuut werd een uittrap van keeper Alpay Yuzgec totaal verkeerd beoordeeld en scoorde Emre Akcagoz simpel 2-2. Wedstrijd gelopen.

Nee zeker niet, maar ook nu waren alle kansen niet aan de spelers van s v Twello besteed. Wel aan TKA. In de 84ste maakten de gasten wel weer heel simpel 2-3. Wat de spelers van de thuisploeg ook probeerden het wilde niet lukken. Een nederlaag die s v Twello geheel aan zichzelf te danken heeft. Jammer zo te verliezen.