Ontspanning en inspanning staan, naast het opdoen van sociale contacten, centraal bij Raster Ouderenwerk. Naast zo lang mogelijk vitaal en gezond blijven, staat het plezier voorop. Wilt u graag meedoen met een van de beweeglessen van Raster Ouderenwerk of deelnemen aan een van de uitstapjes, maar heeft u de financiële middelen niet? Onderzoek dan wat Rechtop of uw zorgverzekering voor u kan betekenen.   

Vergoeding Rechtop 

Rechtop is een project van de gemeente Deventer met als motto ‘meedoen’. Het project biedt verschillende mogelijkheden voor vergoeding. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van Rechtop? Kijk op www.rechtop.nu. U kunt telefonisch contact met Rechtop opnemen via 0570-628090. Komt u liever langs? Vanwege corona werkt Rechtop momenteel alleen op afspraak, ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Rechtop is gevestigd aan de Vetkampstraat 1A te Deventer.   

Vergoeding zorgverzekeraar 

Ook veel zorgverzekeraars vergoeden, als u aanvullend bent verzekerd, beweegactiviteiten. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden. Na toezegging van uw zorgverzekeraar kunt u de factuur van Raster declareren.   

Bent u nieuwsgierig geworden naar de activiteiten die Raster Ouderwerk aanbiedt? Neem voor meer informatie, voor een gratis proefles of om u op te geven voor één van de activiteiten telefonisch contact op via 0570-611247. U kunt ook een mail sturen naar seniorenactiviteiten@rastergroep.nl