President Michel Schuil van de organiserende Lionsclub Deventer IJsselvallei is blij met de medewerking van beide sponsors. “Het is precies 100 jaar geleden dat Burgers zich als eerste Nederlandse fietsenfabriek presenteerde vanuit Deventer. Nu neemt BIG die rol over met een breed pakket waaronder fietsen die we onder meer kennen van de OV-fiets. Er gebeurt veel tijdens het Fietstival en dit is een mooi extra onderdeel. Er is tijdens Hemelvaartsdag veel te beleven in het Havenkwartier en daar past een Deventer fietsleverancier uitstekend bij. Net als trouwens ROTO Tweewielers dat het evenement steunt. 

De Urban Trail is een uitdaging voor mountainbikers  en één van de onderdelen van het Fietstival. Deze start 30 mei om 10.30 uur met een eerste heat voor G-rijders. Vanaf 11.00 uur zijn overige mountainbikers aan de beurt.

Voor het volledige programma van het Fietstival Deventer zie: www.fietstivaldeventer.nl 

Foto:v.l.n.r. Jan Nijland van Bella Macchina, Jan Hafkamp van Rivel Hollandia en Michel Schuil, president Lions Deventer IJsselvallei voor het pand van Bella Macchina in het Havenkwartier.