Onder de verzamelnaam FC De Rebellen zullen de oud-profs te gast zijn namens de SV op een voetbalavond voor het publiek. Kaarten voor de avond, gepresenteert door Marcel Meeuwis, zijn binnenkort verkrijgbaar via de SV.

LACHSPIEREN
FC De Rebellen heeft voor de avond in de Adelaarshorst op 26 januari ook Paul Bosvelt geselecteerd. Naast Paul sluiten Andy van der Meyde aan, Sjaak Polak en Ricky van de Bergh. De oud spelers staan er bekend om geen blad voor de mond te nemen, dus hun mening gewoon te uiten wat veelal leidt tot hilarische taferelen en veel werk voor de lachspieren.

JONG EN OUD
Het beloofd een gevarieerde en humorvolle avond te worden die de echte voetballiefhebber niet mag missen. Denk aan leuke oude voetbal verhalen, kleedkamerhumor maar ook interactie met het publiek. Het team van FC De Rebellen staan garant voor een avond vol vermaak, een geslaagde avond voor jong en oud.

VOORVERKOOP
Vanaf komende maandag start de voorverkoop, voor slechts 10 euro kan je te gast zijn. Gezien het buitengewoon interessante programma zal de kaartverkoop snel gaan… Er zijn ‘slechts’ 400 kaarten beschikbaar die je middels onderstaande adressen kan aanschaffen. Let wel, afrekenen is alleen mogelijk met contact en gepast geld.

Gall & Gall Twello
Dorpsstraat 30
7391 DE Twello

Hair at All – By Gerco
Holterweg 61
7429 AE Colmschate

Café Kaal
Brink 64A
7411 BW Deventer

Fanshop Go Ahead Eagles
Vetkampstraat 1
7416 WK Deventer

Wees er op tijd bij want VOL = VOL