Thomas Dulfer (fagot) en Deborah Witteveen (saxofoon) worden gezien als twee zeer getalenteerde jonge musici. Eerder werden ze aangeduid als ‘aanstormende talenten in de wereld van de klassieke muziek’. Al op jonge leeftijd wonnen zij ieder afzonderlijk, prijzen bij het Prinses Christina Concours en werden onderscheiden met de Classic Young Masters Award. Samen maakten ze deel uit van het JongNBE, de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble. Een hechte muzikale vriendschap ontstond en sinds 2017 spelen zij samen onder de werknaam Duo de Bontebal, tegenwoordig beter bekend als “Dulfer & Witteveen”.

Deborah Witteveen volgde haar opleidingen aan de conservatoria in Utrecht en Amsterdam. In 2020 rondde ze haar Master of Music cum laude af. Naast haar werk als uitvoerend musicus is ze als saxofoondocent verbonden aan Stichting Muziekonderwijs in Oldebroek .
Thomas Dulfer studeerde aan het conservatorium in Den Haag. In mei 2018 studeerde hij af met een 10. Naast de studie fagot behaalde Thomas ook zijn Master ‘hart en vaat onderzoek’ aan de Vrije Universiteit.

In het muzikale spel van dit jonge getalenteerde duo, vormen de fagot en de saxofoon zich om tot de klanken van strijkers, zangers en blazers. Op 2 oktober bestaat het programma uit een bonte mix van stijlen; er wordt werk gespeeld van o.a. Rossini, Rameau, Purcell, Bach en Verhulst. Veelal in eigen arrangementen.
Op www.zaterdagmiddagconcertendeventer.nl is het volledige programma van dit concert te vinden.

Voor dit concert is geen kaartje nodig. Na afloop is er gelegenheid voor een financiële bijdrage. Het concert wordt uitgevoerd met in achtneming van de geldende regels. In ieder geval is de coronacheck of uw vaccinatiebewijs verplicht.
 
Datum: 2 oktober 2021
Tijd: 16.00-17.00 uur

Locatie:Lebuinuskerk