De avond werd mogelijk gemaakt met donaties van het Deventer bedrijfsleven. Zo konden veel stadsgenoten toch heerlijk uit eten tijdens kerst.   

De actie vond voor de tweede keer plaats. Er zijn gezinnen uitgenodigd van Voedselbank Deventer, Stichting Burgerweeshuis en Kinderhuis, AZC Schalkhaar, Stichting Leergeld en Sociaal Team Zandweerd. De donaties zijn ingezameld tijdens een speciaal evenement georganiseerd door Ladies Circle IJssellink. Er werd 6000 euro opgehaald wat volledig ten goede kwam aan Eten voor een ander. Daarnaast werkten ongeveer 15 vrijwilligers mee om er een onvergetelijke avond van te maken.  

‘Zeker in deze tijd van het jaar willen we graag iets extra’s doen voor wie het minder vanzelfsprekend is om uit eten te gaan. En Fooddock draait natuurlijk om het delen van mooie maaltijden.’ Aldus Frank Hulscher, één van de initiatiefnemers van Eten van een ander. ‘Ik ben ontzettend trots dat we deze 230 gasten mochten trakteren op iets bijzonders. Dit hebben we samen met Ladies Circle IJssellink en het Deventer bedrijfsleven gedaan, ik wil iedereen die heeft bijgedragen hartelijk bedanken!’.