Iedereen gaat er op vooruit  

Het idee van de Salland Clubactie is eenvoudig: voor ieder clublid dat zich bij Salland Zorgverzekeringen verzekert óf al bij Salland verzekerd is, ontvangt de club een bepaald bedrag. En het clublid zelf ontvangt korting op de aanvullende verzekeringen. Op die manier gaat iedereen erop vooruit. Inmiddels doen al ruim 100 verenigingen mee aan de Clubactie. Afgelopen jaar haalden zij een totaalbedrag van ruim € 36.000,- op voor hun verenigingen. 

Van voetbalclub tot jeu-de-boulesvereniging 

De Salland Clubactie is er voor alle sportverenigingen in de regio Salland. Of het nu gaat om een voetbalclub of een wijkvereniging voor jeu de boules. “Het mooie daarvan is dat een zeer brede groep mensen mee kan doen aan de actie”, vertelt Bas van der Linden, marketeer bij Salland Zorgverzekeringen en bedenker van de actie. “Dat past bij onze missie om beweging – net als zorg – voor iedereen toegankelijk te maken en te houden.”

Korte lijnen en een kant-en-klaar pakket 

Verenigingen die meedoen aan de Clubactie hebben een vaste contactpersoon bij Salland. Daarnaast ontvangen clubs alles wat maar nodig is voor het communiceren over de actie aan hun leden: folders, posters, een webpagina en e-mails. Het vraagt daarom nauwelijks tijd van de vrijwilligers bij de club. Kortom: een laagdrempelige manier om niet alleen de sportieve, maar ook de financiële toekomst van de club te stimuleren.  

Meer informatie over de Salland Clubactie is te vinden op: www.salland.nl/clubacti