Crispijn Ariens en Sjoerd den Hertog eindigden in een spannende sprint op plaats twee en drie. Het oranje leiderstenue in de topdivisie heren blijft in het bezit van Crispijn Ariens. Het klassement blijft ongemeen spannend. 

Bij de topdivisie dames werd het een zinderende finale. Nadat het halve peloton de laatste bocht uitkwam volgde een enorm spannende strijd om de eindoverwinning. Met miniem verschil klopte Kelly Schouten Iris van der Stelt en Manon Kamminga in de eindsprint. Het oranje tricot als leidster van het algemeen klassement blijft om de schouders van Van der Stelt. 

Een fotofinish moest uitsluitsel geven bij de beloften. Uiteindelijk schreef Engbert de Vegt deze bloedstollende race op zijn naam. Na een bijzonder snelle race met diverse ontsnappingen reed hij in de laatste ronden weg van zijn naaste belagers. Op de finishlijn had De Vegt nog slechts enkele centimeters van zijn voorsprong over. Timothy Loubineaud en Leander van der Geest eindigden als tweede respectievelijk derde.