Zo nemen Unger Nolet Advocaten de ondernemers dinsdag 16 november mee in de juridische updates na anderhalf jaar corona. Erg actueel nu het aantal besmettingen toeneemt, de steunmaatregelen en thuiswerken worden afgebouwd en de discussie over vaccinatieplicht voor werknemers verder oplaait. Wat houdt dit in voor ondernemers?  

Aanstormend ICT-talent 

Woensdag staat als ICT-carrière dag in het teken van bedrijven die op zoek zijn naar aanstormend ICT-talent en goede connecties met onderwijs. Donderdag is er een online Moedige dialoogsessie over financiële redzaamheid. Wat doe je als jij of een werknemer financiële problemen heeft? Hoe kun je erger voorkomen en zorgen voor financiële zelfredzaamheid?  

Dag van de Ondernemer 

Op de Dag van de Ondernemer op 19 november zijn er de hele dag ondernemersactiviteiten gepland. Van een kennissessie toekomstgericht ondernemen door de Rabobank, een Open Coffee met gastsprekers een inspiratielunch rondom de training Boost Your Business, een proeverij van de leergang  van Ondernemer naar Manager, een workshop Theatersport en als afsluiting het Startup Café Deventer. Voor alle activiteiten geldt gratis toegang en verplichte voorinschrijving. Inschrijven voor de sessies en workshops kan via de website www.ondernemershuis-deventer.nl  

De Week van de Ondernemer wordt georganiseerd door MKB Deventer, Gemeente Deventer, Leerwerkloket, Saxion, Aventus, DEP, Rabobank en Ondernemershuis Deventer. De Week van de Ondernemer vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.  

  

Voor activiteiten op locatie is een coronatoegangsbewijs nodig. Het programma kan nog op enkele onderdelen worden aangepast afhankelijk van actuele coronamaatregelen. Volg hiervoor de social media kanalen.