Voor rust maakten de nieuwe spelers Mitchel Michaelis, Bas Kuipers, Jay Idzes en Kevin van Kippersluis voor het eerst hun opwachting voor het team van Kees van Wonderen, die in de tweede helft een volledig nieuw elftal binnen de lijnen stuurde. Na rust maakten ook Luuk Brouwers en Bradly van Hoeven hun eerste wedstrijdminuten in het rood-geel. 

Naast dit zestal konden de toeschouwers ook de proefspelers Jarni Koorman, Frank Ross en Douglas Teixeira op het veld aanschouwen, evenals de O21-spelers Sam CrowtherJulliani Eersteling en Quiermo Dumay. De wedstrijd zelf was er vooral een van anderhalf uur aftasten en wedstrijdminuten in de benen krijgen. De Eagles-keepers Mitchel Michaelis en Jay Gorter hoefden net als hun Telstar-collega’s Jasper Schendelaar en Trevor Doornbusch alleen handelend op te treden bij voorzetten en diepteballen. 

Mogelijkheden

De mogelijkheden die er vielen te noteren, kwamen op naam van Martijn Berden (geschampt schot naast), Telstar-speler Richelor Sprangers (schot over), Antoine Rabillard (teenlengte te kort na lage voorzet van Maarten Pouwels) en Douglas (kopbal over). Bovenal was het feit dat er eindelijk weer werd gevoetbald in De Adelaarshorst echter de belangrijkste winst van de dag.