Op de Facebook pagina van Stichting Veteranen Deventer staat het volgende te lezen:

‘Heel veel dank aan alle (speciale) gasten/veteranen/thuisfront voor jullie komst! In het bijzonder een speciale dank voor de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht en zijn gevolg, de burgemeester van Deventer, Smalbraak Notarissen Deventer en Café De Heeren! Met jullie als respectievelijk ‘Bronzen Kruis Vriend(en)’ en Ere-vriend van Verdienste’ hebben deze avond voor ons bijzonder veel betekend! We hopen dat jullie allemaal een leuke avond hebben gehad en wij genieten nog een dag of wat na!’

De stichting faciliteert nu sinds afgelopen mei 2018 op elke derde dinsdag van de maand een Veteranencafé in café de Heeren op de Brink.

In november 2018 won Veteranen Deventer de prestigieuze vrijwilligersprijs voor ‘Nieuwkomer van het Jaar 2018’ en op dit moment is Stichting Veteranen Deventer genomineerd voor de publieksprijs van de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Deze verkiezing is een initiatief van de Provincie. De prijs wordt voor de negentiende keer uitgereikt op vrijdag 8 februari in het provinciehuis in Zwolle.

Stemmen kan tot een dag voor de verkiezing via onderstaande link https://bit.ly/2TYNTnp