Handpoke tatoeages

Handpoke tatoeages worden niet met een elektrische naald gezet, maar volledig met de hand. Dit is de traditionele ambachtelijke wijze, hoe het tatoeëren is ontstaan. Stip voor stip wordt de tattoeage handmatig gezet. Dit geeft handpoke tatoeages een heel ander effect dan machinaal gezette tattoos.

Het proces van handpoke tattoos is langzamer dan machinale tatoeages. Hierdoor zijn de tattoos zachter voor je huid. Ook genezen handpoke tattoos over het algemeen sneller.

Tattoeages & Art 

Een deel van de Grey Moon Tattoo shop is een art gallery. Kunst van verschillende lokale kunstenaars hebben hiermee een mooi plekje in de shop gekregen. De inspiratie van de kunst dat wordt verkocht in de shop ligt veelal in de natuur en spiritualiteit. 

Opening Grey Moon Tattoo 

Op donderdag 20 februari opent Grey Moon Tattoo haar deuren op de Nieuwstraat 67 in Deventer. Iedereen kan bij deze opening zijn. Het begint om 11.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Er is die dag een mogelijkheid om de handpoke tattoo artiesten en de artiesten van de kunst uit  de art gallery te ontmoeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kleine ‘maan flashtattoo’ te laten zetten tegen betaling.

Grey Moon Tattoo & art gallery 

Grey Moon Tattoo is een toegankelijke laagdrempelige studio. Iedereen is welkom in de lichte shop voor een persoonlijke ontmoeting met een van de drie handpoke tattoo artiesten. Vanuit een persoonlijke gelijkwaardigheid wordt het tattoo proces aangegaan met de klanten. 

Meer informatie is te vinden op de website. Of via de Instagram pagina van Grey Moon.