Normaal
“Ik vind het wel een wezenlijk verschil met wat je gewend was natuurlijk.” verteld Paul Bosvelt, technisch manager van Go Ahead. “Normaal is het wel een soort van aftrap met het nodige spektakel eromheen waar ook veel supporters bij aanwezig zijn.” legde hij uit in het interview.  

Publiek
Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles, werd gevraagd wanneer hij denkt dat er weer publiek in het stadion mogen komen. “We hebben ook steeds gezegd, laten we nou niet te veel ons richten op blijkbaar een datum die al is gecommuniceerd waarmee mensen al mee werken, namelijk 1 januari volgend jaar. We hebben steeds gezegd, laten we proberen zo snel mogelijk weer als het kan met publiek.” vertelde de directeur. “Gelukkig stond vandaag in de krant dat de demonstraties in Amsterdam en Rotterdam niet hebben geleid tot nieuwe besmettingen. Laten we gebruik maken van de ervaringen die wij met elkaar opdoen, hetzij het openbaar vervoer, ook mogelijk deze twee demonstraties. Als dat allemaal goed gaat, dan proberen wij natuurlijk allemaal richting 1 september te gaan.” legde hij uit.  

Nieuwe trainer
Voetballer Sam Beukema vertelde tijdens het interview over zijn nieuwe trainer, Kees van Wonderen. “Hij is wel heel fanatiek volgens mij. Ik denk dat hij heel veel eist van de spelers en dat moet ook. Je merkt ook meteen dat we wat competitieve vormpjes doen. Dus dat winnaarsmentaliteit zit er sowieso wel in. Het eerste gevoel is heel goed.” 

Ook werd er gesproken met Van Wonderen. Er werd hem gevraagd hoe hij de eerste training bij de groep vond. “Eigenlijk heel goed. Het weer, de staff, het ontvangst hier, de club, de accommodatie voor elkaar, dus ik denk een mooie eerste dag.” vertelde de trainer. Hij vertelde ook waar de accenten liggen in de komende periode tijdens het trainen. “Het eerste accent is om aan elkaar te wennen, om fit te worden. Maar ook een goed beeld te krijgen van jezelf als speler: Waar sta ik, wat kan ik goed, wat moet ik beter gaan doen en ook al voorzichtig een begin in te maken om daar ook op te trainen.”