De A-lijn was sterk bezet met zelfs meesterklassespelers, 1ste en 2de divisiespelers. De groep werd na een sterke come-back gewonnen door de Vriendenkringers Frank Vlam en Frank van Gorp voor Anne Schoonen en Gerbrand Hop uit Rotterdam. De beste relatieve prestatie was voor Maxim Faber en Jordi Schouten uit Leiden.

Jan Gouweleeuw en Erik Schwarz uit Apeldoorn begonnen met 73%, deden het ‘s-middags rustig aan, maar wonnen toch nog overtuigend de B-lijn. Gevolgd door Rein van Dijk en Marianne Tillij. De beste relatieve prestatie was voor de Interbridgers John Lenz en Dennis Weijsters.

De C-lijn was een Isalafeestje. Leo Ganzevles en Ton Willemstein wonnen voor Emmy Saarberg en Marie-Therese Joustra. De beste relatieve prestatie werd geleverd door Eric van der Horst en Ben de Hoon.

In de D-lijn was er een grote verrassing. De talentvolle beginners Sander Alma en Hugo de Wit werden eerste gevolgd door Gerrit Tijssen en Mary van Saane. John Vos en Bernard Rolloos eindigen derde en relatief het beste.