Roma had een prima thuis op een boerderij waar ze heerlijk de ruimte had. Ze woonde daar in een kennel en vond  het “sole mio” geen enkel probleem. Met andere honden (en katten)  ging het echter niet zo goed, reden om toch een nieuw huis voor deze dame te zoeken. Hoewel Roma parmantig aan de lijn kan lopen kan ze ook behoorlijk wat Italiaans temperament laten zien als ze andere concurrentes of ongewenste aanbidders tegenkomt. Daarom is een, in alle opzichten, stevige, betrouwbare maar ook vriendelijke baas een voorwaarde voor een geslaagde match. 

Hoewel Roma wat onzeker/gereserveerd kan zijn als ze nieuwe mensen ontmoet is de andere kant is dat ze kan erg genieten van een knuffel en stoeipartij. Zeker als ze je eenmaal herkent is ze enthousiaste lieve hond. Apporteren en spelen met een bal kan ze als de beste. Rustig en evenwichtig zijn eigenschappen die ze verder kan gaan ontwikkelen als ze ouder wordt. Vanwege haar imposante uiterlijk en jeugdig enthousiasme denken we dat plaatsing bij kinderen jonger dan 12 jaar geen goed idee is.   

Bent u de baas die Roma zoekt ?  

Neem dan via de website van het dierenasiel De Kuipershoek contact op  en vul de vragenlijst is. Het asiel neemt dan contact met u op. 

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl