Voor wie The Hike nog niet kent 

The Hike brengt je al wandelend op de mooiste plekjes tussen Twello en Deventer. Start je wandeling bij Taverne in Twello of Persee in Deventer, aan jou de keus! De inmiddels tweede toegevoegde route waarbij het Pontje je over de prachtige IJssel brengt wordt goed bewandeld. Beide routes zijn ongeveer 11 km lang en geheel verzorgd met snacks onderweg en bij terugkomst. 

Wandelaars vanuit heel Nederland, van Amsterdam tot Zwolle hebben de routes tussen Deventer en Twello al afgelegd. Iedereen even enthousiast over de mooie omgeving! 

Aankomend weekend zal naar grote waarschijnlijkheid het 8ste en tevens voorlopig laatste weekend van The Hike zijn. Wanneer de terrassen van Taverne en Persee weer open mogen eindigt het verhaal van The Hike. 

Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 maar beloofd zonnig te worden. Stond het inmiddels , The Hike, nog op jouw verlanglijstje en wil je lastminute op deze manier nog genieten van de mooie plekjes tussen Twello en Deventer? Meld je op de dag van jouw wanderling bij Taverne of Persee en enjoy!