Een glazen huis in Deventer

Beeldmateriaal door: PDF Groep

De jongerenwerkers van Raster hebben zich na het succes van vorig jaar opnieuw voor 24 uur opgesloten in het Deventer "Glazen Huis"; Villa Voorstad. De jongeren mochten de gehele dag vanaf vrijdag 14 december 18.00 uur tot zaterdag 15 december 18.00 uur niet eten. Dit allemaal om geld op te halen voor de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request.

Door het hele land zijn voor SR18 (Serious Request 2018) weer mooie acties gestart om geld in te zamelen voor maar liefst 3 goede doelen dit jaar. Het team Jongerenwerk van Raster zette zich ook dit jaar weer in voor een knallend evenement, waar ontmoeting, saamhorigheid en zorg voor onze medemens centraal staan. Ondanks de nieuwe vorm van Serious Request; Lifeline, sloten de jongeren zich net als voorgaande jaren weer 24 uur lang op in hun eigen glazen huis in Villa Voorstad.

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

De Deventer jongeren lieten zich weer, samen met begeleiders van Raster, 24 uur opsluiten. In deze 24 uur waren er verschillende activiteiten voor hen én voor de bezoekers. Uiteraard met als doel om geld in te zamelen.

Afgelopen november spraken we met een van de jongerenwerkers tijdens Goedemorgen Stedendriehoek over deze inzamelingsactie. Hieronder kunt u het interview beluisteren.

Onze frequenties

Radio:

  • Online
  • DAB +…

TV:

  • Youtube
  • Website

Recente Tweets

Sponsor van de maand