Er werden bij verschillende wedstrijden meegedaan afgelopen zaterdag en zondag, zoals het NK veteranen in Groningen waarbij Martin Broodbakker de maître van DSV, meedeed aan alle drie de wapens in de leeftijdsklasse 60-69. Hij wist eerste plek te bemachtigen bij de Floret en Sabel op zaterdag. Voor de Degen op zondag is die iets lager geplaatst, namelijk de 9de plek wat alsnog een hele bereiking is.

Een stuk verder in Ierland heeft Lucia Grijpink ook een goede wedstrijd gehad, ze eindigde namelijk op de 5de plek. Ze heeft de twee intensieve voorrondes volgehouden en zich bijna in de halve finale gekregen, helaas werd ze net uitgeschakeld met 15-9.

 

Ondertussen op zondag kwamen de drie cadetten Floris-Tijmen, Jari en Raúl in Bonn, Duitsland aan. Ze kwamen alle drie goed de voorrondes door en gingen direct door naar de laatste 32. Helaas valt het drietal uit elkaar in de eliminatie, Floris-Tijmen en Jari worden helaas uitgeschakeld. Raúl geeft niet op en werkt zichzelf naar de derde plek. Zo gaat hij weer terug naar huis met een bronzen plak en zijn er weer veel hoge punten behaald afgelopen weekend.