De Emmanuel Gemeente is een eigentijdse moderne kerk gevestigd aan de Kon. Julianastraat 93. De ruim 700 leden tellende gemeente zendt eigenhandig alle zondagsdiensten al live uit via YouTube en Deventer TV zal vanaf heden ook deze diensten opnemen in de programmering.

DYNAMISCH
De diensten kenmerken zich door een modern karakter, gebruik makend van hedendaagse technieken en begeleid door een inspirerende band. De samenkomsten zijn dynamisch en verrassend anders dan een traditionele kerkdienst. De voorganger is de aimabele Peter de Leau, een veelgevraagd spreker uit Deventer.

KERSTAVOND
Maandagavond, Kerstavond, opent de kerk haar deuren voor maar liefst twee diensten. Om 21:00 uur én om 19:00 uur. Die laatste dienst zal live uitgezonden worden door de lokale omroep uit Deventer.

ACTUEEL NIEUWS
In het actualiteitenprogramma ‘Actueel Nieuws’ sprak presentator Erik van Luttikhuizen eerder vandaag met Edith de Leau, vrouw van de voorganger. Edith sprak over hun kerk, de diverse acties rond deze periode en de invulling van die Kerstavond dienst. Hieronder kunt u dat gesprek terugluisteren…