De Deventer korfbalvereniging Devinco is al sinds 2011 actief met sporters die een beperking hebben. Momenteel zijn er twee G-teams actief in competitieverband, mogelijk start er binnenkort zelfs een derde team.

Arend Koldenhof sprak met Matthijs Rademaker van Devinco, in dat gesprek gaf de oud-voorzitter aan dat hij het onlangs georganiseerde G-korfbaltoernooi wel jaarlijks wil laten terugkeren. Er wordt dan gedacht aan de periode van de zomervakantie, aan de start van het nieuwe veldseizoen bij Devinco.

Wat het verschil is tussen het veldseizoen en het micro-korfbal in de zaal, kunt u horen in het interview dat vrijdagavond wordt uitgezonden in Sport Live.
Sport live is het actuele sportprogramma van Deventer wat alle sporten in de gemeente Deventer uitlicht. Naast het korfbal bij Devinco zal er ook een interview te horen zijn met Jeroen Oosterwegel van av Daventria.

Sport Live start vrijdagavond om 19:00 uur en na een uur met alle ‘ander sporten’, zal vanaf 20:00 uur een live-verslag te horen zijn van het duel dat Go Ahead Eagles speelt tegen Cambuur Leeuwarden.

SPORT LIVE
Bent u niet in het stadion en wilt u toch niets van de wedstrijd missen? Stem dan af op DeventerRTV dat alle duels van Go Ahead Eagles altijd live ‘verslaat’ vanuit de stadions. Via de bekende kabelfrequenties, via de ether op 107.3 of via de stream van Drtv of live vanaf de site via TuneIn of de site Radio via Internet  en Nederlandse Radio.nl. Stem af op RadioFm Online of OnlineRadioBox of LiveOnlineRadio .
(klik op één van de bovenstaande linkjes om online te luisteren)
Opties voldoende om, waar u ook bent, live de geluiden van Go Ahead Eagles mee te krijgen. Niet drie flitsjes in een saai radioprogramma, geen 10 Tweets per helft, maar al het Deventer sportnieuws, korte platen en heel veel live verslag vanuit het stadion van twee bevlogen verslaggevers die iedere week weer met Go Ahead Eagles meereizen.