Met maar liefst 60 teams, die zich aangemeld hebben, wordt dit het grootste schooltoernooi in de regio wat ooit heeft plaatsgevonden!
De Deventer schooljeugd hebben de afgelopen 3 weken al op woensdagavond kennis gemaakt met de korfbalsport. Vele vrijwilligers van Devinco hebben honderden kinderen balvaardig gemaakt en de spelregels geleerd. Het enthousiasme spatte er van af. Vrolijke en fanatieke kinderen. De schooljeugd heeft er zin in!

Korfbalvereniging Devinco zorgt als vanouds dat dit toernooi succesvol wordt. Met een grote groep vrijwilligers zorgt de korfbalclub ervoor dat de ruim 400 schoolkinderen een leuke en sportieve middag hebben.

Speciale aandacht is er voor de geldende Corona-maatregelen.
Maar ondanks de licht beperkende maatregelen door Corona gaat Devinco een fantastische dag organiseren. Publiek is van harte welkom! De catering is rondom de velden aanwezig en er worden zelfs pannenkoeken gebakken!

Het toernooi start om 14:30 en duurt tot 17:30 uur. Dan weten we wie de Deventer schoolkorfbaltoernooi winnaars zijn. Er wordt gespeeld in 3 categorieën. Groep 3/4, groep 5/6 & groep7/8. Naast deze prijs is er in elke categorie ook een Fair Play prijs te winnen. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Het Sportbedrijf Deventer.