Devinco stelt de trainingen open voor niet-leden en geeft hierbij prioriteit aan de jeugd tot en met 12 jaar. Daarmee geeft de vereniging direct gehoor aan de oproep van de minister-president. Iedereen wil nu immers bewegen; iedereen is welkom bij Devinco. De jongsten van 3,5 tot 6 jaar zijn welkom op zaterdagochtend om 09:30 uur op Sportpark De Rielerenk. Hierbij mag 1 ouder mee naar de training en op gepaste afstand kijken. De jeugd tot 12 jaar traint op dinsdagen om 18:00 uur. Ouders mogen niet mee op de accommodatie. 

Veilig sporten
De aanwijzingen van de korfbalbond en de gemeente worden strikt gevolgd. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, er is gedacht aan desinfecterende middelen, looproutes en toezicht. Teams uit verschillende leeftijdsgroepen trainen gescheiden van elkaar. Dit alles doen we om veilig te kunnen sporten.

Daarom wordt belangstellende kinderen gevraagd om zich eerst aan te melden. Dit kan via devinco@devinco.nl. Zo kan Devinco zorgen voor een fijne opvang en begeleiding. De vereniging wil op deze manier helpen, zodat de Deventer jeugd weer in beweging komt!