Het CSE is een unieke school in Zwolle waar de ambitieuze sporter de kans krijgt haar of zijn talent optimaal te ontwikkelen en daarbij een opleiding op eigen niveau te volgen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op je sport, onder begeleiding deskundige begeleiding op sportief en persoonlijk gebied.

Mette Winter baarde vorig weekend al opzien in de landelijke finale waarin ze uitkwam met de B1 meiden van de Deventer Hockey Vereniging (DHV). Daarin moest ze weliswaar het onderspit delven tegen het sterke Rotterdam, maar de complimenten waren groots. Het team van coach Jeantine Winter (moeder van Mette) toonde een sterk collectief kent in spits Mette een uitzonderlijk talent. In de finale bleek een klasse apart, regelmatig speelde ze de verdediging van Rotterdam compleet zoek.

Mette heeft aanbiedingen van onder meer Kampong afgeslagen om in Zwolle de studie (CSE) en het tophockey (HC Zwolle) te gaan combineren. Daarnaast zullen de nationale coaches haar op de voet blijven volgen, zo gaat ze binnenkort met het Nederlands team naar Ierland voor een oefenstage.