Groep 1

Koninklijke UD is goed aan het seizoen begonnen. De vijfdeklasser zorgde voor een kleine verrassing in het beker toernooi door ABS Bathmen te verslaan. Helios had geen kind aan Be Quick Zutphen. In Zutphen werd het maar liefst 1-7 voor de Deventerploeg.

ABS Bathmen – Koninklijke UD 1-2

Be Quick Zutphen – Helios 1-7

Groep 2

Activia had een makkelijke middag. Op bezoek bij vijfdeklasser Vilsteren haalde Activia flink uit en lijkt zodoende klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. In en tegen Vilsteren werd het 1-9 voor de rood-witten!

OVC – Ulu Spor 3-1

Vilsteren – Activia 1-9

Groep 3

Nee Davo moet deze wedstrijd snel vergeten. De ploeg van het Rielerenk verloor met maar liefst 5-0 van Klarenbeek, die eveneens in de vierde klasse actief is. Mocht Davo nog wat van het bekertoernooi willen maken moet er volgende week gewonnen worden op bezoek bij Emst.

Klarenbeek – Davo 5-0

Vaassen – Emst 2-0

Groep 4

Makkelijk heeft Sportclub Deventer niet geloot in de beker. Ook qua afstanden is het een merkwaardige poule. Desondanks was er vanmiddag wel wat mogelijk in Keijenburg. Het werd 3-1 voor de thuisploeg. Volgende week krijgt de ploeg van de Zandweerd Groen-Wit op bezoek. Bij een nederlaag kan het bekeravontuur als verloren worden beschouwd.

Keijenseburgse Boys – Sportclub Deventer 3-1

Groen – Wit – FC Zutphen 3-0

Groep 5

Voor de neutrale voetbalfan was het goed toefen op het Rielerenk. Go Ahead en Alexandria maakten er een waar spektakel van met maar liefst 9 doelpunten. Alexandria trok aan het langste eind door met 3-6 te winnen in Deventer. Voor Go Ahead wacht volgende week een uitwedstrijd bij Orderbos.

Go Ahead – Alexandria 3-6

KCVO – Orderbos 5-2

Groep 6

Ook Diepenveen is niet goed aan het seizoen begonnen op de eigen Zunnebargh wist Epe de winst over de streep te trekken. Volgende week wacht TKA voor Diepenveen.

Diepenveen – Epe 0-2

Wissel – TKA 2-4

Groep 7

De ploeg van Marcel Geestman heeft te maken met een lastige poule. Dat werd vanmiddag nog eens onderstreept in Lemelerveld bij de plaatselijke tweedeklasser. Schalkhaar kwam niet verder dan een gelijkspel en maar mag tevreden zijn over het resultaat. Volgende week komt Warnsveldse Boys naar Schalkhaar.

Warnsveldse Boys – Rohda Raalte 0-3

Lemelerveld – Schalkhaar 1-1

Groep 8

In een heerlijke Deventerderby op de zondagmiddag had Colmschate geen kind aan IJsselstreek. Ondanks dat Colmschate een jasje heeft uitgedaan afgelopen zomer wist het IJsselstreek met maar liefst 4-0 aan de kant te zetten in het bekertoernooi.

Apeldoornse Boys – Nieuw Heeten 5-3

Colmschate – IJsselstreek 4-0

Groep 9

SDOL – Langeveen 1-1

Lettele – Almelo 2-4

Groep 10

Ook voor Turkse Kracht begon het seizoen niet goed. De Turken uit Deventer verloren op eigen veld verdiend met 1-3 van WWNA. Volgende week wacht Terwolde.

De Hoven – Terwolde 2-1

Turkse Kracht – WWNA 1-3

Groep 11

Weer een groep met twee Deventerploegen. Ook hier werd er niet gewonnen door de Deventenaren. Sallandia ging op eigen veld onderuit tegen Zwolle en De Gazelle verloor op bezoek in Twello. Volgende week wacht dus de Deventerderby op het Rielerenk!

Sallandia – SV Zwolle 0-1

Twello – De Gazelle 2-0