Onderzoeksbureau Effectory beoordeelt meer dan 300 organisaties in Nederland op goed werkgeverschap. Volgens Effectory blijkt uit onderzoek dat het Deventer Ziekenhuis significant hoger scoort op thema’s als bevlogenheid, betrokkenheid, werkplezier en klantgerichtheid. 

Verder is uit het medewerkersonderzoek gebleken dat de gemiddelde medewerker van het Deventer Ziekenhuis erg blij is met zijn collega’s en een fijne samenwerking ervaart. Ook kwam uit dit onderzoek naar voren dat men grote waarde hecht aan het betekenisvolle werk en voelen medewerkers zich gewaardeerd. 

We zijn trots op dit resultaat en doen er alles aan deze titel in ere te houden, aldus voorzitter van de Raad van Bestuur, Desiree Creemers: “Goede zorg begint bij bevlogen zorgverleners en medewerkers die ons ziekenhuis als een fijne werkplek ervaren, met ruimte voor groei en ontwikkeling. Uit het onderzoek van Effectory blijkt dat we hier hoog op scoren. Ik geloof er sterk in dat je dit uiteindelijk terugziet in de kwaliteit van zorg en in de persoonlijke aandacht en de zorg die je als patiënt in ons ziekenhuis ervaart.”