In de tweede klasse kan Voorwaarts kampioen worden, zelf zou er gewonnen moeten worden van Overwetering en de nummer twee moet punt verlies lijden. Overwetering moet punten pakken om de kans erin te houden nacompetitie te ontlopen.

 

Turkse Kracht speelt nog steeds een kleine rol in de kampioensstrijd in de derde klasse. Met drie punten achterstand op zowel Wijhe als Lochem en nog twee wedstrijden te gaan, is de kans altijd aanwezig. Helemaal als je beseft dat die twee ploegen tegen elkaar moeten zondag. Pakt Activia een punt, zijn ze zeker van klasse behoudt. Ook nog een leuke derby: Helios – Colmschate. Deze wedstrijd wordt gespeeld op de zaterdagavond, in plaats van zondag.

 

Ook Diepenveen​ kampioen worden, wordt er gewonnen en lijdt de concurrent puntverlies, wordt er volgend seizoen in de derde klasse gevoetbald. Onderin de vierde klasse gaan De Gazelle en DAVO verder met de degradatiestrijd. Mocht De Gazelle winnen en DAVO verliezen, dan is De Gazelle zeker van een plek in de vierde klasse en moet DAVO de nacompetitie in.

 

In de vijfde klasse speelt Sportclub Deventer haar kampioenswedstrijd. Met nog twee duels te gaan en vijf punten voorsprong, mag dit niet meer weg gegeven worden.

 

ZATERDAG 18 MEI

Vierde klasse:

Helios (10) – DVOV (4)

 

Derde klasse:

Helios (6) – Colmschate (9)

 

ZONDAG 19 MEI:

Tweede klasse:

Voorwaarts (1) – Overwetering (12)

Vogido (11) – Schalkhaar (6)

 

Derde klasse:

Turkse Kracht (3) – Heeten (14)

Activia (11) – Albatross (12)

 

Vierde klasse F:

Victoria Boys (7) – Twello (8)

 

Vierde klasse G:

Lettele (8) – Diepenveen (1)

ABS (5) – Hector (7)

De Gazelle (11) – Raalte (14)

Broekland (6) – DAVO (12)

 

Vijfde klasse:

V en L (13) – Sportclub Deventer (1)

Wissel (12) – Go Ahead (10)