Bijna een week terug was het De Gazelle die opnieuw een punt wist te pakken. Vrijdag is Kowet hard ten onder gegaan tegen RKC, maar wist Schalkhaar in de tweede klasse goede zaken te doen.

In de derde klasse houdt Can Bayraktar maar niet op met scoren, hij heeft er nu 24 in liggen dit seizoen! Koplopers Diepenveen en Sportclub Deventer kenden in de derby’s geen genade met hun stadsgenoten.

DONDERDAG 25 APRIL
Vierde klasse: 
ABS ontving De Gazelle. De Gazelle pakt de laatste tijd veel punten tegen ploegen die bovenin meedraaien. In deze wedstrijd hielden ze ABS ook op een gelijkspel: 0-0.

VRIJDAG 26 APRIL
Betaald voetbal:
Go Ahead Eagles is al zeker van de halve finale play-offs en RKC Waalwijk kan zich nog kwalificeren ervoor. Dat de wedstrijd vooral voor de Waalwijkers belangrijk was, was te merken. Een beschamende nederlaag in de eigen Horst was het gevolg: 1-4.. Van der Venne maakte de eretreffer namens Kowet. Het blijft derde staan.

Tweede klasse:
Schalkhaar heeft goede zaken gedaan in de derde periode. Met 2-0 werd er gewonnen van SDC’12. Zowel David Klopman als Milan te Riele maakte een goal. In de periode zijn ze de twee koplopers genaderd tot één punt.

ZONDAG 28 APRIL
Derde klasse:
Turkse Kracht wist Vaassen simpel opzij te zetten. Nadat Benjamin Ozkok al na vier minuten zijn ploeg op voorsprong had gebracht, was opnieuw de Can Bayraktar-show begonnen. Hij maakte er weer drie, waardoor er met 4-0 gewonnen werd. Turkse Kracht komt niet van de vierde plek af.
Activia kreeg de koploper op bezoek. De kwaliteitsverschil was aanwezig, maar Activia wist goed tegenstand te bieden. Wijhe stond wel na twintig minuten met 0-2 voor. Glenn Aaldering scoorde de aansluitingstreffer, maar in de laatste minuut viel toch de 1-3. Activia blijft elfde staan.

Vierde klasse:
De derby tussen DAVO en Diepenveen is nooit echt spannend geweest. Koploper Diepenveen kwam op voorsprong door een goal van Freek Brouwer. Tegen de verhouding in maakte Ronald Bouwdewijnse de 1-1. Uiteindelijk liep Diepenveen uit naar een 1-4 overwinning. Zowel Timo Broekman, Jack Vunderink en Jeffrey Blanken wisten te scoren. Tussendoor had Bouwdewijnse ook nog een penalty gemist. Diepenveen blijft de koploper en DAVO blijft op een plek staan wat degradatie play-offs betekent.
Lettele stond lang op voorsprong tegen het lastige team van Holten. Bas Huijsmans scoorde de 1-0. In de laatste minuten scoorde Holten toch de gelijkmaker. Lettele blijft achtste staan.
Waar de Gazelle wel punten pakt tegen de bovenste ploegen, gaat het mis tegen Enter. Bobby Vonk scoorde nog wel de openingstreffer, maar één minuut later stond het alweer 1-1. Enter scoorde nog een keer, waardoor er met 1-2 werd verloren. De Gazelle kon een grote stap maken in de strijd tegen degradatie, maar blijft nu net boven de play-off streep staan.

Vijfde klasse:
Sportclub Deventer heeft aan haar doelsaldo gewerkt in de derby tegen Go Ahead. Tot een de zeventigste minuut stond het pas 0-1, maar daarna ging het hard en eindigde de wedstrijd in 1-6. Daan Vegelin scoorde er twee. Go Ahead blijft tiende en Sportclub blijft bovenaan staan. Sportclub heeft echter wel twee punten in mindering gekregen na de gestaakte wedstrijd tegen SDOL. Sportclub moet sowieso nog even aan de bak, van de laatste vijf wedstrijden worden er vier gespeeld tegen plek twee t/m vijf.
Koninklijke UD heeft de wedstrijd tegen Wesepe winnend afgesloten. Een 0-1 achterstand werd ongedaan gemaakt door goals van David Bos en Sean Westplat. Door de 2-1 overwinning stijgt het een plekje en staat het nu zesde.