Padel, de sport met invloeden uit squash en tennis, heeft sinds de introductie in Nederland (2010) een stormachtige groei doorgemaakt. Begin van dit jaar waren er 80.000 spelers in Nederland en de laatste jaren verdubbelt het aantal leden jaarlijks. In Spanje is Padel, na voetbal, de tweede sport.  

Waarom is deze sport zo populair 

Padel is spectaculair om naar te kijken. Padel is een actieve vorm van lichaamsbeweging. Padel is voor iedereen snel aan te leren. Padel beoefen je samen met je partner en met andere teams. Een sociale sport dus. Tijd dus voor een echt Deventer Kampioenschap Padel. 

Kom kijken tijdens de Deventer Padel Kampioenschappen, op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september . 

Waar: 

  1. Tennis & Padel Colmschate (Colmschaterstraatweg 7a) en Deventer Padel (Sportcentrum de Scheg, Piet van Donkplein, middenterrein ijsbaan) 3 september van 18.00-21.30 uur en 4 september van 09.00-17.00 uur. 
  1. Deventer Padel finales worden gespeeld op 5 september 12.00-18.00 uur.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen, Padel kijken en iets drinken op het terras.  

Meedoen kan natuurlijk ook. Als je woont of werkt in Deventer, dan kun je je tot 27 augustus inschrijven via toernooi.nl. Je kunt inschrijven in de 3e, 2e, 1e / of hoofdklasse. Je kunt meedoen als heren-, dames- of gemengd dubbel. Kosten 10 euro per klasse waarin je inschrijft. De voorrondes worden in poules gespeeld. Je speelt tenminste  twee wedstrijden.