Heren 2 overtuigend kampioen
Voor het 2e herenteam was dat geen verrassing aangezien zij alle wedstrijden met ruime cijfers hebben gewonnen. Na de confrontatie van afgelopen zaterdag met stadsgenoot TC Colmschate (2-2 eindstand) kon het team de champagnefles ontkurken.

Heren 1 verrassend kampioen
Het 1e herenteam was na een 4-0 winst bij TV Hardenberg uitgespeeld en daarmee afhankelijk van het resultaat van de concurrent uit Kampen. Aangezien die geheel tegen de verwachting in toch 1 verliespartij incasseerde, eindigde dus ook het 1eherenteam bovenaan in hun poule.

Zondagteam nog in de race
Het team dat op zondag speelt is nog in de race voor het kampioenschap, met nog twee wedstrijden te gaan staat het team met voorsprong op kop. Het viertal kan aanstaande zondag de titel binnenhalen.

Alle kampioensteams (dus hopelijk 3 stuks) worden op zondag 11 november gehuldigd op de eigen locatie aan de St. Olafstraat.

Uitslagen Padel afgelopen weekend
Het afgelopen weekend werd de zesde en voor diverse teams laatste ronde van de najaarscompetitie padel gespeeld.

TC Colmschate
Het zaterdagteam speelde uit bij Deventer Padel en speelde met 2-2 gelijk (eindpositie 2e plaats in de poule van 4).

Deventer Padel
– Heren Zaterdag 1 speelde uit tegen TV Hardenberg en won met 4-0 (1e plaats in de eindstand);
– Heren Zaterdag 2 speelde dus thuis tegen TC Colmschate en speelde gelijk met 2-2 (1e plaats in de eindstand);
– Heren Zondag 1 speelde uit tegen Barneveld en won met 4-0 (nog steeds op de 1e plaats in de poule van 8). Dit team heeft nog twee wedstrijden te gaan maar heeft het kampioenschap volledig in eigen hand nu de directe concurrent Meppel afgelopen weekend verloor.

Wat is de sport padel?