Het Deventer Open Podium heeft maar liefst 5 podia, alle zalen en foyers van Deventer Schouwburg en de foyer van Kunstcircuit zullen voor u open zijn tussen 12:30 en 17:30. Tijdens het Open Podium is er veel talent wat aanwezig. De lijst is een mix van grote verenigingen, maar ook zullen er intieme optredens zijn door singer-songwriters, duo’s en trio’s. Veel oude bekenden zullen aanwezig zijn, maar ook zullen er veel nieuwkomers worden verwelkomd.

 

Dit jaar nieuw te zien op DOP

Vocalgroup Re-verse, een groep die in september is opgericht, zal haar debuut maken op DOP. de vocalgroup zingt jazzy nummers die afwijken van het gewone repertoire. Cabaretier David Verschoor geeft een blik op zijn solo-programma over grenzeloze ambities en er niks mee doen. Duo Saar en Olaf zullen covers voor u spelen met een twist, maar The Sissies zullen ook akoestische covers spelen. Grup Melodi zal een mix brengen van Turkse volks- en feestmuziek en CordoW Music brengt iets speciaals naar DOP, een ode aan Deventer, een nummer wat zeer herkenbaar is voor alle Deventenaren.

 

Elk half uur begint er een nieuw optreden en als toeschouwer kunt u uw eigen programma samen stellen. Meer dan 1000 artiesten, 40 vrijwilligers, 5 presentatoren, en een team van recensenten staan weer klaar om van deze 34ste editie van DOP een succes te maken. Kijk voor het programma op: www.kunstcircuit.nl