Dankzij de verdere versoepeling van de corona maatregelen kan iedereen vanaf vandaag in de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Deventer terecht voor de zogenaamde ‘Verblijfbieb’. Een kopje koffie drinken, iets printen of een boek lezen is weer mogelijk. Ook zijn er coronaproof studie- en werkplekken ingericht waar je aan de slag kunt. Ook zijn de toiletten weer toegankelijk.

Individueel gebruik 
Vanuit het RIVM gelden nog steeds strenge regels met betrekking tot het maximum aantal bezoekers en de afstand die mensen moeten houden. Daarom geldt voorlopig: studeren of werken in de bibliotheek doe je alleen.

In je een(d)tje
In navolging ban de bibliotheken Oss en Weesp, wordt in de Bibliotheek in Deventer het beschikbare aantal werkplekken bijgehouden met behulp van badeendjes die je bij binnenkomst meeneemt.

Alle vestigingen van Deventer op een rijtje:

 • De Bibliotheek Centrum 
  Open voor: werken/studeren met eigen device, lezen, gebruik publiekspc, scannen/printen/kopiëren, afspraken zoals spreekuren, gasten Oscar in de Bieb. 
 • De Bibliotheek Colmschate 
  Open voor: werken/studeren met eigen device, lezen, gebruik publiekspc, scannen/printen/kopiëren. 
 • De Bibliotheek Diepenveen  
  Open voor: werken/studeren met eigen device, lezen, gebruik publiekspc, scannen/printen/kopiëren, afspraken zoals spreekuren. 
 • De Bibliotheek Keizerslanden 
  Open voor: werken/studeren met eigen device, lezen, gebruik publiekspc, scannen/printen/kopiëren, afspraken zoals spreekuren, gasten Koek en Boek.