Deventer is een museum rijker! Aan de Polstraat 6a in Deventer is sinds anderhalf jaar Museum EICAS preview gevestigd. Tot aan de verhuizing eind 2022 naar het Hegiusgebouw is hier kunst te zien van hedendaagse kunstenaars naast de vaste collectie van kunstenaars van de Nul-beweging uit de jaren ’70.

Bezoek EICAS gratis

Of je het mooi vindt of niet. Of je er verstand van hebt of niet. Kunst kan je behoorlijk raken. Soms een beetje en soms veel. Het maakt je nieuwsgierig of brengt je op andere gedachten.

Na een museumbezoek ziet de wereld er vaak net iets anders uit.

Kom dus naar Museum EICAS preview. En kijk wat onze hedendaagse kunst met je doet.

Let op: De normale toegangsprijs is € 10,-. De gemeente maakt deze gratis entree – voor mensen met een kleine beurs – mogelijk en is speciaal voor inwoners die in deze zware (corona)tijd wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Knip onderstaande bon uit en neem deze mee naar het museum. Of onthoud de code en meld deze bij de balie van Museum EICAS preview.

EICAS begint bij 0

In Museum EICAS preview maak je kennis met de kunstenaars van de Nederlandse Nul-beweging. Laat je verrassen door het eigenzinnige werk van onder andere Armando, Jan Schoonhoven, Jan Henderikse, herman de vries en Henk Peeters. Informatie over de wisselexposities van hedendaagse kunstenaars vind je op www.eicas.nl. Daar is ook informatie te vinden over onze openingstijden.

Museum EICAS preview, Polstraat 6a Deventer